Kőbánya a Művészetek Völgyében!

Written by on 2022. 07. 27

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye még vasárnapig tart! A rengeteg fantasztikus helyszín között találjuk a Kőbánya Udvart is.

A Völgy egyik legszebb helyszínét, az ikonikus Gástya-árkot Kőbánya tölti meg élettel. A Kőbányai Zenei Stúdió által létrehozott színpadon a zene kapja a főszerepet, így esténként teret adnak a fiatal tehetségeknek és a rocklegendáknak is.

Az ötlet, hogy a fesztiválon Kőbánya is képviselje magát, még 2015-ben pattant ki Szakadáti-Póka Vanessza fejéből, és az elgondolást tett is követte: 2017 óta folyamatosan jelen vannak. Az Udvar programját, zenei felhozatalának összeválogatását Vanessza személyes missziójának tekinti, és természetesen most is a helyszínen van.

 

Már az elmúlt napokban is rengeteg színvonalas koncertet élvezhetett a közönség, ma este pedig az egyre népszerűbb, fiatal The Pontiac, a Lovasi András fémjelezte Kiscsillag és a Third Planet is fellép. De játszik majd még a Subtones, az Ivan and the Parazol és a Mary Popkids is.

A koncertek mellett zenei workshopokkal, kerekasztalbeszélgetésekkel is várják az érdeklődőket.

 

A Happy Hours vendége: Szakadáti-Póka Vanessza, a Kőbánya Udvar házigazdája

Adásban: 2022. 07.27. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió