KŐSZÍVŰ – a Baradlay-legenda musical ősbemutatója a Margitszigeten

Written by on 2022. 06. 16

A Margitszigeti Szabadtéri Színházban pénteken és szombaton rendezik meg a musical ősbemutatóját. A Margitszigeti Színház és a MusicalNeked Produkció közös bemutatója különlegesen szép dallamokkal és kifejezetten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra megálmodott, eddig még sosem látott látványvilággal kerül színre.

A musical-rajongók türelmetlen várakozása nem véletlen, hiszen az ismert alkotók mellett, a pazar szereposztás és a romantikus nagyszínpadi helyszín is sikeres előadást jósol. A darab szerzői: Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente, rendezője: Szente Vajk. Főbb szerepekben: Miklósa Erika, Polyák Lilla, Feke Pál, Szerednyey Béla, Náray Erika és Veréb Tamás.

A Margitszigeti Színház örömmel dolgozik közösen olyan produkciókkal, akik számára a magyar értékek, a magyar múlt megőrzése éppoly fontos, mint a teátrumnak. A tavalyi Puskás, a musical közös bemutatója is jó példa erre. Idén pedig a három Baradlay fivér, Ödön, Richárd és Jenő történetében a függetlenségére törekvő magyar nemzet, a családi, a baráti és bajtársi kapcsolatok és az igaz szerelem lesz fókuszban.

Aki személyesen szeretne találkozni az alkotókkal, szeretné megismerni a musical történelmi és művészeti hátterét, az megteheti a Kőszívű-fesztiválon szombaton, 16.00 órától 18.00 óráig a Margitszigeti Színházban. Az esemény egy közönségtalálkozó, ahol látványos tánctanítással, történelmi előadással, jelmez bemutatóval és kézműves foglalkozással várják az érdeklődőket.

 

Vendégünk: Szente Vajk rendező

Adásban: 2022. 06.16. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió