KOZMA ORSI QUARTET A JAZZY LIVE-ON

Written by on 2015. 12. 06

Kozma Orsi a Jazz+Az és a Cotton Club Singers énekeseként elért sikerei után szólókarrierbe kezdett, s a hazai jazzélet jól ismert zenészeivel megalakította a Kozma Orsi Quartettet. A csapat 2008-ban megjelentette Hide and Seek című albumát, amelyet 2010-ben követett az Embrace. Április 07-én csütörtökön 21 órától a Jazzy Live színpadán zenél a Kozma Orsi Quartet.

Az énekesnő így nyilatkozott a 2014-ben megjelent, legújabb lemezük kapcsán: „Régóta érett az új lemez, örülök, hogy hagytuk kikristályosodni. Kereknek érzem ezt az anyagot, személyesnek, erősnek, kiforrottnak. Azért Soulprints a címe, mert ezt éreztük legtalálóbbnak az album hallgatásakor; a lelkünk, az életünk rezdüléseinek lenyomatai, itt tartunk most emberileg, zeneileg. Amikor nekiláttunk a munkának, azt mondtam a szerzőknek, Gábornak és Viktornak: fiúk, szép számokat szeretnék, pozitív, szerelmes, szeretettel teli lemezt!”

Ezekből a szerzeményekből kaphatnak ízelítőt a Jazzy Live koncerten, majd később a 90.9 Jazzy műsorán, hiszen Orsi az április 13-i Dalszerda vendége lesz.

Jegyek a koncertre ide kattintva vásárolhatóak.

Fotó: Papp Dénes


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió