Legózni nem csak a gyerekeknek szabad: pályázatot hirdet a MOME és a LEGO

Written by on 2021. 01. 27

Alkosd újra a világod! címmel hirdet pályázatot a MOME és a LEGO. A kreatív megmérettetésre rendhagyó módon nem gyerekek, hanem felnőttek jelentkezését várják a szervezők.

A LEGO Hungária Kft. és a budapesti Moholy-NagyMűvészeti Egyetem együttműködésének célja a design és a LEGO játékrendszer összekapcsolásával színes és korlátlanul kreatív ötletek, projektek megvalósítása. A pályázók feladata, hogy saját szemszögükből újragondolják, átépítsék a világukat – illetve annak egy őket foglalkoztató szeletét. Mindezt síkban épített mozaik formában kell megvalósítani, az alkotás mérete pedig maximum 1×1 méter lehet.

A felnőttek körében világszerte és hazánkban is egyre népszerűbb a LEGO építés, amely a kreatív kikapcsolódás eszközével segíti a stresszoldást és a feltöltődést. A rendhagyó pályázatra február 28-ig lehet jelentkezni.

A legjobb 10 munka automatikusan bekerül a TALENT AWARDS 2020/21-es kiállításának repertoárjába. A 10 versenyző közül a legjobb 3 további nyereményekre számíthat, illetve részt vehet egy különleges MOME workshopon. A nyertes közreműködhet a MOME berkein belül zajló pályázat fődíjának – egy többméteres LEGO mozaik falnak – a megépítésében!

A Happy Hours mai telefonos vendége Barcza Dániel, a MOME stratégiai és kutatási rektorhelyettese!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

További információ: mome.hu 

A beszélgetés visszahallgatható ITT!


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió