Léket kapott egy hajó az amerikai Disney World dzsungeltúráján

Written by on 2020. 03. 01

Az orlandói Disney World sokak szerint a világ egyik legvarázslatosabb helye, de csütörtökön az ottani dzsungelhajózáson résztvevő látogatók számára az élmény kevésbé varázslatos és sokkal nedvesebb lett.

A ‘Jungle Cruise‘ dzsungelkalandra invitálja a Disney Worldbe látogatókat, melyen az utasok a világ egzotikus folyóin hajókázhatnak egyet egy humoros kapitány vezetésével. Csütörtökön azonban a varázslatos utazáson résztvevők egy kicsit több dzsungelt kaptak, mint amire befizettek.

Dél körül az egyik hajó léket kapott utasaival a fedélzetén, így a résztvevők testközeli élmény által tapasztalhatták meg a dzsungel-világ viszontagságait.

A hajó körülbelül egy perc alatt ‘úszó’-ról süllyedőre váltott”

– mondta Matthew Vince, aki rajta volt a süllyedő kishajón. Állítása szerint senkinek sem esett baja és 20 perc alatt kimentettek mindenkit. Az esetet a Disney szóvivője is megerősítette, de ő is hozzátette, hogy mindenkit sikerült biztonságosan leszállítani a hajóról.

Az 1971-ben nyílt Jungle Cruise a rajongók egyik kedvence és a park egyik leghíresebb attrakciója, így ez a szerencsétlenség sokak figyelmét felkeltette. Az eset kétséget kizáróan nem volt megrendezett, de több tréfás kedvű twitterező megjegyezte, hogy ezzel a Disney csak a közelgő filmjét, a ‘Dzsungeltúrát‘ szerette volna reklámozni.

Forrás


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió