Londoni ingázók, dinók és a jazz

Written by on 2018. 09. 10

A „Jurassic Park” és a „Függetlenség Napja” sztárja, Jeff Goldblum a londoni St. Pancras állomáson lepte meg jazz zenével a metróval utazókat. Azonban London is tartogatott néhány meglepetést a színésznek. 

Az amerikai színész évtizedek óta játszik a Mildred Snitzer zenekarral és heti egy jazz estet is szerveznek a Rockwell Table és Stage színpadán, Los Angeles-ben, azonban most közelgő albumának megjelenlése alkalmából fogta magát és az egyik londoni metróállomáson csillogtatta meg jazz zongora tudását. Ennél jobb reklámot nem is csinálhatott volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) által megosztott bejegyzés,

A The Capitol Studios Sessions című jazz album novemberben jelenik meg és Goldblum nem más, mint Elton John zongoráján játszott. Az emberek hamar felismerték a színészt, aki fantasztikus jazz játékával kis időre megbénította a metróforgalmat.

London csupa meglepetés!

A Jurassic Park nemrég ünnepelte 25. születésnapját, amire a város és a film reklámcsapata egy monumentális dr. Ian Malcolm szoborral készült, közvetlenül a Tower Bridge lábánál. Goldblum-nak nem volt tudomása a temze-parti fekete-fehér, kigombolt ingű másáról – egy barátja értesítette, majd az Instagramot is elárasztották a rajongói fotók.

És ki ne emlékezne az ikonikus pózra a matematikus professzorról?!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) által megosztott bejegyzés,

A filmet 1993. június 11-én mutatták be az Egyesült Államokban. A forgatás 1992 augusztusa és decembere között zajlott a Hawaii-szigeteken (Kauaʻin és Oʻahun) és Kaliforniában.

 

Goldblum egyébként akkor került a lemezkiadók figyelmének kereszttüzébe, amikor a Grammy-díjas Gregory Porterrel lépett fel a Graham Norton Show-ban az előző év folyamán. Ezt is érdemes meghallgatni!

Kép: Wikipédia


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió