Madarász Viktor büszke lenne a róla elnevezett utca új gyöngyszemére

Written by on 2020. 08. 31

Madarász Viktor, aki minden bizonnyal az egyik legnagyobb tehetségű festője volt a századfordulón fejlődésnek induló magyarországi művészetnek, biztosan megtalálná új otthonát a Madarász38 lakóparkban!
Beköltözés után sokat időzne a lakópark belső kertjében, ahol kedvére festhetne, miközben kislánya, Adeline (aki, követve édesapja életútját, felnőttként szintén festő lett) a mini csúszdaparkban játszhatna a többi gyerekkel. Madarász Viktorék a több mint 290 lakásból valószínűleg a felső szinteken lévő, fényárban úszó, nagy méretű, teraszos apartmanokból választanának, hogy a festői munkát megkönnyítse a természetes fény. Ugyanakkor, egyik leghíresebb festményét, Hunyadi László siratását egész biztosan inkább a teremgarázsban készítené, ami az épület alatt, a pinceszinten található. Ha nap végén a barátaival szeretne egy focimeccset megnézni, csupán a lakópark saját multifunkcionális közösségi nappalijáig kellene elsétálnia.

Amennyiben Ön is körbenézne ebben a festői, szeptemberi átadású lakóparkban, most megteheti, ugyanis nyílt napot tartanak szeptember 4-én, pénteken, és 5-én, szombaton 10.00-17.00 között.

Részletek: https://metrodom.hu/nyiltnap

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió