Margitszigeti Ajándékkártya – Happy Hours

Written by on 2020. 12. 08

A Margitszigeti Színház ajándékkártyával készül az ünnepekre és a 2021-es nyári színházi évadra.

A színház alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez és jelenleg nem árul jegyet az előadásokra, azonban egy páratlan konstrukciót kínál a nyári teátrum a Margitszigeti Ajándékkártyával. Az online kártyavásárlás, a későbbi kedvezmények, a helyválasztási elsőbbség, a VIP-jellegű szolgáltatások mind a közönség kényelmét és biztonságát szolgálják.

A színház a Biztonság és Bizalom szlogenre építi a jövő évadot is, térben és időben bővítve, hogy minél több produkciót tudjanak befogadni, törekedve a művészek foglalkoztatására és a közönség minőségi szórakoztatására egyaránt.

A 2021-es évad az Évfordulók éve is: Verdi, Mozart és Bartók művei csendülnek fel a nagyszínpadon, fellép a Magyar Állami Operaház, a Nemzeti Filharmonikusok, a Budapesti Operettszínház, a Veszprémi Petőfi Színház is. Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát. Magyarországi bemutatóként a Margitszigeten debütál az Addams Family musical és Lévay Szilveszter egyik legkedvesebb musicalje, a Mozart is érkezik!

A Happy Hours mai telefonos vendége
Bán Teodóra, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ügyvezetője!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Forrás, további információ: margitszigetiszinhaz.hu

A mai beszélgetés már visszahallgatható ITT!


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió