Márkamonitor: Milyen trendek jellemzik a mai magyar kommunikációs piacot?

Written by on 2021. 10. 27

A Márkamonitor mai vendégei Bánhegyi Zsófia, Szerencsejátk Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és Mamusits Péter, a Lounge Communication ügyvezetője, mindketten a most megjelent PR Trendriport 2021 szerkesztői!

„A PR Trendriport 2021 kiadvány a hazai kommunikációs szakma összefogásaként és több hónapig tartó közös munkájából született: közel 100 szakértő szólal meg benne a szektor különböző területeiről, megrendelői, ügynökségi oldalról és kapcsolódó területek részéről. A 19 egymásra épülő tartalmi fejezetet társszerkesztők, a szakma neves szakértői állították össze társadalmi munkában. A 150 oldalas áttekintés tartalmi íve lefedi a PR összes területét és fejlődési irányait olyan új területeket is beemelve az elsődleges felelősségi területre, mint a digitális kommunikáció, az employer branding, a kríziskommunikáció, a személyes márkaépítés vagy a service design” – írja a mai naptól letölthető kiadványról a PR Szövetség közleménye.

A ma esti műsorban megbeszéljük, hogyan jött létre a maga nemében unikális kiadvány, és persze beszélünk a tartalmáról. Milyen trendek jellemzik a mai magyar kommunikációs piacot? Milyen újdonságokkal ismerkedhetünk meg általa, voltak-e meglepetések, amelyekkel a stúdióban ülő vendégek sem számoltak, és végül, de nem utolsó sorban, milyen haszna lehet a kiadványnak? Mit ad a szakmának, az ügyfeleknek?

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szakács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió