NAGY AUTÓMÁRKÁK HOGYAN LÁTJÁK A JELENT ÉS A JÖVŐT?

Written by on 2022. 09. 25

A Jazzy Streetben érdekes újdonságokkal, tesztautókkal és a jövő közlekedési eszközeivel segítünk átsuhanni a kellemes zenékkel tarkított utcaképen.

 

A  Jazzy Street- et azzal indítjuk, hogy három márka hazai képviseletét is megkérdezzük, hogy látják a jelen és a jövő autóit, milyen utat választottak és miért döntöttek így a gyáraik.
Ebben segít majd Mocsai Zoltán, aki a Peugeot jelenét és jövőjét vázolja fel,

mint ahogy Varga Zsombor a Toyota és a Lexus hitvallásába enged betekintést,

illetve Együd Tibor úr aki a Mazda által járt, valóban egyedi utat mutatja be, ahol még mindig javában fejlesztik a hagyományos erőforrásokat, és soha nem látott érdeklődés övezi például az új, 3.3 literes dízellel is érkező CX-60 as modellt.

Ezt követően, Priszler Péterrel, a holvezessek.hu és a Mobilitás magazin munkatársával beszélgetünk az elektrosított, vagy tisztán elektromos autókról, a hazai piacról, és és néhány olyan dologról is ami inkább gátolja, vagy ami segíthetné a hazai autópark zöldülését.

A motoros rovatban az alternatív közlekedési eszközök kerülnek előtérbe, meg a közúti közélet rovat is életre kel, a sok anomália, szabályozatlanság, vagy kétes végeredményű szabályozatlanság kapcsán. És ha valaki úgy gondolná, hogy ez már a politika határmezsgyéjén mozog, az téved. Ez csupa olyan téma, ami a biztonságos közlekedésre, az egyenlő esélyekre és kötelezettségekre akar rávilágítani. Közben persze az a kérdés is ott lebeg, hogy kell e nekünk szent tehén a közlekedésben, és ha már létrehoztuk, vadászhatunk e rá, ha a biztonság úgy kívánja!?

Kezdés: vasárnap, 8:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bögös Sándor

 

2022.09.25.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió