Még egy hétig lehet jelentkezni a Vörösmarty téri karácsonyi vásár pályázatára

Written by on 2021. 08. 03

Várják a hazai kézműveseket, iparművészeket és dizájnereket: még egy hétig lehet jelentkezni a Vörösmarty téri karácsonyi vásár pályázatára.

A Budapest Brand Nonprofit Zrt. nyílt pályázatot hirdetett a 2021. november 19. – december 31. között megrendezésre kerülő Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron való részvételre. Még pontosan egy hétig, augusztus 9-ig várják a hazai kézművesek, népművészek, iparművészek, dizájnerek és innovatív kézműves alkotók jelentkezését. Amennyiben a járványügyi helyzet és a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, újra megrendezik a karácsonyi vásárt a Vörösmarty téren.

A Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár évtizedek óta a fővárosi adventi időszak egyik kiemelt attrakciója, amely során a korábbi években közel nyolcszázezer látogató válogatott a hazai kézművesek termékeiből. Idén a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Budapest Brand nZrt. újra megkezdte Budapest színvonalas karácsonyi forgatagának szervezését, amellyel az ünnepi készülődés ismét varázslatos lesz, hiszen a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár mindig a minőségi kézműves alkotások és termékek seregszemléje volt Magyarországon és a fővárosban egyaránt.népművészeti, iparművészeti, dizájner vagy innovatív kézműves manufaktúrából származnak, előállításukra Magyarországon került sor, továbbá amelyek kötődnek az adventi és karácsonyi ünnepkörhöz vagy ahhoz méltó minőségi kézműves árunak minősülnek.

A pályázatra való jelentkezésről és a vásárról mindent elmond a Happy Hours mai vendége, Faix Csaba, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatója!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek:budapestikaracsony.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió