Meghalt az idős nő, akinek férje naponta adott szerenádot kórházi ablaka alatt

Written by on 2020. 11. 27

Alig néhány hete látott napvilágot a felvétel, melyen az látható, ahogy a 81 éves olasz férfi szerenádot ad feleségének kórházi ablaka alatt, miután a korlátozások miatt nem mehetett be az épületbe.

A BBC írta meg, hogy otthonában hunyt el Carla Sacchi, az idős nő, akinek férje, Stefano Bozzini az észak-olaszországi Castel San Giovanni városában minden nap szerenádot adott, hogy kórházban lévő felesége arcára mosolyt csaljon.

Stefano a vírus terjedésének megakadályozása érdekében bevezetett korlátozások miatt nem tudott bemenni párjához, akivel 47 éve voltak házasok. Ez nem akadályozta meg abban, hogy minden nap a harmonikájával leüljön feleségének kórházi ablaka alá.

A nő minden nap a második emeleti ablakból hallgatta végig, ahogy férje több kedvencét előadta, köztük Engelbert Humperdinck ’Spanish Eyes’ című számát is.

Valerio Marangon | Facebook

A szomorú hírről Piacenza polgármestere számolt be a Facebookon. Biztosak vagyunk abban, hogy Carlát férjének szeretete és az arcára minden nap mosolyt csaló zene a síron túlra is elkíséri.

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió