Meghosszabbítja fotópályázatát a Budakeszi Vadaspark – Happy Hours

Written by on 2021. 05. 17

A természetben a legtöbb és legizgalmasabb dolog a tavaszi hónapokban történik. A Budakeszi Vadaspark fotópályázatán a résztvevők az ébredő erdő szépségét, különleges hangulatát és pillanatait mutathatják meg, ahogyan ők látják.

A dobogós helyezést elérő pályaművek alkotói értékes nyereményekben részesülnek. Tekintettel az érdeklődésre és az idei késői lombfakadásra, a Budakeszi Vadaspark meghosszabbította a beadás határidejét, így a két kategóriában és négy témakörben elkészült fotókat május 30-áig lehet beküldeni. Az eredményhirdetés június 14-én lesz, a nyertes képekből pedig virtuális kiállítás nyílik a Vadaspark közösségi oldalán.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki szeretné megosztani másokkal is áprilisban és májusban, hazánkban, vagy akár külföldön megélt erdei élményeit. A pályázók erdei fák, növények, vadon, vadaskertben, vadasparkban vagy állatkertben élő, városlakó és háztáji állatok fényképével is indulhatnak, a lényeg az, hogy a fő téma, az Ébredő erdő minden esetben központi szerepet kapjon.

A Happy Hours mai vendége Nagy Ingrid, a Budakeszi Vadaspark sajtóreferense!

Részletek, kép: budakeszivadaspark.hu

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió