Mihályi Réka és Mujahid Zoli a Jazzy Hungarikumban

Written by on 2022. 03. 29

A hétfő esti Jazzy Hungarikum vendégei Mihályi Réka és Mujahid Zoli, a Group ‘n’ Swing énekesei!

A 16 éve alakult Fonogram díjas Group’N’Swing zenekar “Száz Év Szerelem” című produkciója az elmúlt 100 év népszerű magyar szerelmes slágereit dolgozza fel egy kétfelvonásos koncertszínházi előadásban. A zenei korszakokat a század legismertebb hazai táncdalai elevenítik meg a keringőktől, a tangón, a swingen, a rock and rollon, a discon át, a pop, a rock és a funky zenei világáig.

A Group’N’Swing olyan világról mesél, ami felidézi a múlt század hangulatát a régi, ismerős, népszerű slágerek dallamaival, és egyben korrajzot fest Budapest elmúlt 100 évéről. Az adott kor férfi-női viszonyát, szerelmét és harcait összetépett búcsúleveleken, békebeli vallomásokon és a forradalom idején írt szerelmes üzenetváltásokon keresztül ismerheti meg a néző.

A produkció izgalmas dunai hajózásba viszi el a nézőket, ahol megidézhető az elmúlt század szerelmes viaskodásainak szenvedélyes képsora. Rajongó vagy éppen hitehagyott, gyengéden odaadó, ám olykor konokul önfejű szerelmesek történeteit ismerhetik meg a nézők, akiknek sorsát a magyar história formálta. Az április 10-ei MomKultban megtartandó koncert kulisszái mögé együtt lesünk be vendégeinkkel.

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bokros László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió