Millásreggeli játék: nyerj 160 000 forint értékű Affidea orvosi szűrőcsomagot!

Written by on 2021. 12. 07

Hallgasd a héten a Millásreggeli adásait, válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj egy orvosi szűrő csomagot az Affidea felajánlásával!

Érdemes a héten minden nap hallgatni a Millásreggeli adásait, hiszen aki helyesen válaszol akár egy kérdésre is és elküldi a válaszokat a jatek@jazzy.hu e-mail címre, az nyerhet egy 160 000 Ft értékű Affidea a’la carte menedzserszűrés alapcsomagot!

Az Affidea megújult, komplett szűrőcsomagjait azzal a céllal állították össze, hogy még idejében észleljük a Magyarországon népbetegségnek számító szív- és érrendszeri megbeegedéseket és a daganatos megbetegedéseket. Kezelésük eredményessége nagymértékben függ észlelésük idejétől, ezért fontos, hogy mielőbb, lehetőség szerint a tünetek megjelenése előtt felfedezzük őket.

A rendszeresen végzett, személyre szabott szűrővizsgálatokkal idejében fényt deríthetünk a betegségre utaló jelekre, így az A’LA CARTE csomagjainkban lehetőségónk adódik arra, hogy a leginkább hozzánk illő szakorvosi vizsgálataink közül tudjunk választani.

Részletek: affidea.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió