Momentán Társulat: mi köze a színháznak a kamaszkori ivászathoz?

Written by on 2021. 11. 04

 A fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet egy rendhagyó program

„Fogyassza felelősséggel!” – látjuk az italos üvegeken, halljuk a reklámokban. A 18 éven felülieknek kategória sem véletlenül lett kitalálva.  Az alkohol a fejlődő szervezetre fokozottan romboló hatással van. De vajon milyen felelősséget vállalnak maguk az alkoholos italokat előállító cégek?

A fiatalkorú alkoholfogyasztás Magyarországon is egy jelentős probléma. Ezt felismerve a DIAGEO, a világ vezető alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata a budapesti Momentán Társulattal együttműködve két éve már Magyarországon is elindította a SMASHED (Szétcsúszva) nevű edukációs programot.

Most ősszel a SMASHED Online, egy interaktív online élőszereplős játékként indul újra, amelyben a résztvevők három fiatal karakter történetén keresztül követhetik végig a programot. Ennek bemutató előadása volt ma délelőtt a VI. kerületi Diákszempont Általános Iskola és Gimnáziumban.

Mi is a SMASHED? Hogyan, milyen formában vehetünk részt rajta, és elsősorban kinek ajánlott? A program házigazdája Molnár Levente, a Momentán Társulat tagja közvetlenül a mai bemutatót követően beszél majd a kezdeményezésről, valamint a társulat ebben betöltött szerepéről.

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: momentantarsulat.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió