iFater
Legutóbbi adás
2023. május 31, szerda (60 perc)
Az AI megy, a kiborgok jönnek, a Nothing pedig már megint itt van

A Netflix megosztás-tiltása egy időben érkezett a Google PC-n is játszható androidos játékaival, Magyarországra, az pedig könnyen lehet, hogy a legtöbb AI-nak hamarosan búcsút inthetünk az EU-ban - az eheti tech hírekkel jelentkezünk az iFater legújabb adásában. Az elmúlt héten nagy port kavart a bejelentés, miszerint Elon Musk agyimplantátumokat gyártó cége megkapta az engedélyt az első emberkísérletekre, ennek kapcsán pedig végigjártuk ezen eszközök etikai hátterét és a hosszú távú támogatásban rejlő esetleges buktatókat. Tesztpadra ismét "egy kis semmiség", a Nothing második hallójáratba ülő TWS fülhallgatója, az Ear(2) került.

Egy techfüggő kocka apa és geek barátja mindennapjai a XXI. században.

Az iFaterben szerdánként kibeszéljük a legújabb műszaki megoldásokat, aktuális technológiai újdonságokat. Lépést tartunk a világgal és minden olyan kütyüvel, ami egyszer az életünk része lehet. 

Mit jelent 40 felett a technológia? Tényleg működik a robotporszívó egy kétgyerekes családban? Kell-e 8 magos processzor egy telefonba, hogy szórakoztassa az üvöltő gyereket a kocsiban? Gázkonvektorral, vagy bitcoint bányászó videókártyákkal fűtsük a lakásunkat? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel is foglalkozunk az iFaterben!

Korábbi adások

Műsoron

Szerda
20:00-21:00
Vasárnap
18:00-19:00

Műsorvezetők

Pápai Péter
Pápai Péter