Jazzy Mix - DJ Jován

Sterbinszky Karcsival egy padban ültük végig az iskolaéveket, és mert az ő édesapja rendelkezett egy akkoriban elég komolynak számító hangosítással, meg hifi-toronnyal, mi ezen a “cuccon” kezdtünk el kísérletezgetni. Közben pedig, iskola után, bejártunk dolgozni egy neves DJ lemezboltjába, ahol a munkánkért cserébe Gonda Laci tk. zenei alapokat tanítgatott nekünk.

Suli- és házibulikat csináltunk egész addig, míg meg nem ismertük Bene Gábort, aki abban az időszakban igen népszerű DJ volt. Gábor maga mellé vett minket, tanított, lehetőséget adott nekünk, így indult minden.

Kisebb klubok után aztán bekerültünk az első nagy hely pultjába, ami a Csörsz utcai Moment volt, itt ismerkedhetett meg a nevünkkel legelőször Budapest. A Rákóczi úti Moment után az én utam egyenesen a Balatonra vitt, Bakai Mátyás nyári, “szent” rezidenciájára, a földvári Siótúrba, ami egy legendás helynek számított. A léc nagyon magasan volt, hisz ezen a helyen az ország legjobb lemezlovasa uralta a DJ pultot már hosszú évek óta, én pedig még sohasem dolgoztam egyedül. Hatalmas volt a felelősség, és óriási a feladat. Miután a nyár jócskán várakozáson felül sikerült, elkezdtek az ajtók kinyílni előttem.

Első helyezést értem el a Magyar DJ Bajnokságon (DMC Hungary), ami után 25 évnyi örömzenélés következett, a teljesség igénye nélkül nehány állomás: Moment 90, Globe, E-Play, Banhoff, Studio, Dokk, Meduza, Es-o-Es, Hully Gully, Budha Beach, Bed, Bed Beach, Lipstic (Füred), Panoráma (Almádi), Magyar Tenger (Vonyarcvashegy), bár az évek során szinte az összes kisebb-nagyobb klubban megfordultam országszerte.

Az éterben való feltűnésem a Roxy Rádióval kezdődött, majd a Rádió 1, Rise FM, Luxfunk, Music FM frekvenciákon folytatódott, és nagyon örülnék, ha a Jazzy is gyarapítaná ezt a listát. A Dark & Blue kiadványokból sokak számára világos, milyen közel áll hozzám a Soul, Funk és a Jazz világa, noha az utóbbi tizenöt évben a playlistjeimre már Lounge, NuDisco és Chill darabok is odaférnek.

Ezeket a hangulatokat szeretném tehát átadni a Jazzy hallgatóinak, remélve, hogy amilyen nagy élvezettel én játszom őket, legalább akkora örömet okoznak majd a hallgatóságnak. Leginkább az olyan zenéket kedvelem, ahol van kreativitás, ötlet, így tehát azok a számok állnak hozzám közel, amelyek képesek meglepetést okozni, hangzássukkal, felépítesükkel, mondanivalójukkal.

 

Műsoron

Hétfő
12:00-13:00

Műsorvezetők

DJ Jován
DJ Jován

Hasonló műsorok

Jazzy Mix
Jazzy Mix