Nyereményjáték a Happy Hoursben!

Written by on 2021. 01. 21

Az Újságmúzeum nem csak a neten rendkívül népszerű. Az oldal szerkesztője Sal Endre a Happy Hoursben is hétről hétre jelentkezik „szürreális századeleji sztorikkal”. Ma kicsit tovább marad, hiszen lesz megbeszélnivaló bőven.

Nemrég jelent meg új könyve, a Mi, magyarok a századelőn. Ki volt a magyar Rómeó és Júlia? Hogyan buktatta le egy fent felejtett álbajusz a bankrabló banditákat? Milyen szenzációs lélekvándorlás tartotta lázban a ’30-as években a magyarokat? Ki volt a mozi első áldozata? Miféle pofonokat osztogatott Czája József?

Rácsodálkozhatunk a száz évvel ezelőtti világ mára furcsának ható szokásaira, viseleteire, reakcióira, ugyanakkor láthatjuk, hogy az emberi lélek alapvető mozgatórugói, a szenvedély, a hűség, a hit és az ármány mennyire állandóak – boldogság utáni vágyunk és esendőségünk mit sem változott az évtizedek során.

A könyvvel kapcsolatban a mai Happy Hoursben egy nyereményjátékot is hirdetünk! A délutáni műsorban el fog hangozni egy kérdés, amelyre a választ a jatek@jazzy.hu e-mail címre várjuk holnap éjfélig (2021. január 22., 24:00). A válaszolók között kisorsolunk egy példányt Sal Endre új könyvéből, az író felajánlásával! A válaszhoz segítség: egy jelzőt keresünk.

Tarts velünk, légy figyelmes és nyerd meg Te a könyvet!

Könyvről további információ: mai-konyv.hu

Kezdés: 17:15

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

A beszélgetés visszahallgatható ITT!

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió