Nyitott Főzdék Napja – Happy Hours

Written by on 2020. 10. 08

Szombatra közös programot hirdetett 26 magyar kisüzemi sörfőzde. Tokajban és Etyeken sör és bor összekóstolással, Budapesten ízhiba- és Oktoberfest sör bemutatóval, Győrújbaráton komlótermesztésről szóló előadásokkal várják a vendégeket az első Nyitott Főzdék Napján.

A nyitva tartó kisüzemek vállalták, hogy bemutatják a vendégeknek a sörkészítés folyamatát, és a sörkóstolók mellett színvonalas gasztronómiai programokat biztosítanak. Elsődleges cél, hogy az érdeklődők megismerjék a közvetlen környezetükben működő sörfőzdéket, illetve felhelyezzék azokat a saját gasztronómiai térképükre, így rendeszeres látogatókká, vásárlókká válva támogassák a magyar sörkultúra fejlődését.

Budapesten sörkóstoló tréning és ízhiba bemutató lesz a Fehér Nyúl Sörfőzdénél, a First Craft Beer megmutatja saját, Oktoberfest sörét, Csepelen ajándék sörrel és alkoholmentes fickósör kóstolóval is várják a Rizmajer Sörfőzdébe látogatókat, Etyeken pedig az Etyeki Sörmanufaktúránál a főzde rozé musttal készülő sörét is megkóstolhatjuk!

A Happy Hours és Jazzkovács László mai vendége Knap Gábor főszervező, a BeerPorn.hu főszerkesztője!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Források, további információ: facebook esemény

Kép: beerporn.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió