Országos kampány keretében mutatja be balatoni fejlesztéseit a NIF Zrt.

Written by on 2021. 06. 07

A belföldi turizmusban hazánk fő turisztikai vonzerejét a Balaton jelenti, amelynek közlekedési-infrastrukturális fejlesztése kiemelt jelentőséggel bír. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a 2015-től kezdve számos vasúti, közúti és kerékpáros beruházást valósított és valósít meg, illetve tervez a Balatonon és a Balaton vonzáskörzetében.

Régiós beruházásainak bemutatását a NIF Zrt. egy kommunikációs kampányra fűzte fel, amelynek részeként a vizualitásra kiemelt hangsúlyt fektetve, két kisfilmet is készített. A május 28-án tartott siófoki kampányindító rendezvényen bemutatták a társaság 2021-es imázsfilmjét, és ezzel útjára indult a NIF Zrt. elsősorban online-fókuszú kéthónapos médiakampánya is.

Kifejezetten intenzív turisztikai szezon várható a Balatonon, így a szezon kezdetén a NIF Zrt. balatoni beruházásai fokozott jelentőséggel bírnak majd. Infrastrukturális fejlesztéseinknek köszönhetően a Balaton zökkenőmentes elérése, de a tó körüli utazás is, mind autóval, vagy vonattal gyorsabbá és biztonságosabbá vált és válik a jövőben is.

A Happy Hours mai vendége Nyul Zoltán, a NIF Zrt. vezérigazgató helyettese!

Kezdés: 17:15

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek, kép: nif.hu

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió