Országos Könyvtári Napok – Happy Hours

Written by on 2020. 10. 05

A Happy Hours és Jazzkovács László mai vendége Dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója!

FSZEK facebook

Idén 15. alkalommal kerül sor az Országos Könyvtári Napokra, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár pedig idén is csatlakozik a programsorozathoz. A könyvtár olvasói biztonságát előtérbe helyezve tervezte meg programjait: a korábbi években a kortárs magyar irodalmat népszerűsítő Kortárs és kedvelt programsorozat személyes közönségtalálkozókra épült, idén azonban online keretek között valósulhat meg. Ugyanakkor most is nagyszerű alkotókkal találkozhatunk, ma délelőtt Kertész Erzsivel indult a sorozat, holnap Grecsó Krisztián, majd Háy János és Tóth Krisztina lesznek a vendégek. A könyvtár facebook oldalán élőben közvetíti a beszélgetéseket.

A programsorozathoz egy online játék is kapcsolódik, melynek feladványait mától péntekig naponta teszi közzé a könyvtár. A legeredményesebb résztvevők értékes könyvcsomagokat nyerhetnek.

A Szabó Ervin Könyvtár valamennyi tagkönyvtárában mától szombatig 25%-os beiratkozási kedvezménnyel élhetnek a családoknak és a pedagógusoknak. A könyvtár ezúton is segíteni kívánja a hagyományos és digitális oktatás keretében végzett munkájukat.

Aki kíváncsi a részletekre, valamint arra, hogy a “megbocsátás napja” mit fog jelenteni a könyvtárnál, az tartson velünk ma délután!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Forrás, további információ: FSZEK facebook

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió