Ötödik nagylemezét mutatja be a Váczi Eszter & Quartet

Written by on 2022. 03. 04

Ötödik nagylemezét mutatja be az Átrium Színházban a Váczi Eszter & Quartet március 22-én. A lemez címe Eltűnt idő.

Váczi Eszter és a Quartet 2009 óta adja elő saját szerzeményeit. Eddig négy albumot jegyeznek, amelyek mindegyikét az énekesnő, Váczi Eszter hangja, dalszövegeinek világa és zenéjük hangulata tesz egyedivé a magyar zenei palettán.

A formáció két első albuma platina és arany lemez lett, a harmadik album dalszövegei Artisjus díjat hoztak az énekesnőnek az év legjobb könnyűzenei dalszövegírója kategóriában. A dalszövegek különösen nagy hangsúlyt kapnak dalaik megírásakor. A cél, hogy erősen alátámasszanak olyan gondolatokat, amelyek túlmutatnak a kliséken.

Új, ötödik anyaguk alkotói folyamatával párhuzamosan régi álmuk vált valóra. Sikerült ugyanis egy olyan színpadképet összerakni, amely keretet ad zenének és szövegnek, leköveti és erősíti a hangulatot, és amelyben zenekar és közönség történetek megélői lesznek térben és időben.

Koncertjeik így új szintre kerülnek, több korábbi daluk új köntösbe bújik, új dalaik pedig az „Eltűnt idő” nyomába erednek. A péntek délutáni Happy Hours vendége Váczi Eszter énekesnő!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió