Pénteken indul a Rosalia Fesztivál!

Written by on 2022. 06. 08

A Városligetben három napon keresztül élvezhetjük a város legnagyobb kerti partiját!

Nincs is jobb alkalom egy kis nyári bemelegítésre, mint a Rosalia Fesztivál, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell.

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 60 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de lesz itt modern kisvendéglő újragondolt magyar specialitásokkal, kézműves desszert és prémium sajt is.

Az eseményen közönségszavazatok alapján évek óta megválasztják a fesztivál kedvenc roséját, ami az év hátralévő részében a Liget Budapest reprezentatív boraként szolgál majd.

A finom nedűk és  jóféle falatok mellett természetesen szuper hallgatnivalókat is kínálnak a szervezők:   a nagyszínpadon a Góbé zenekar, a Random Trip,  a Los Orangutanes, a Mörk, Andrew J., a Rutkai Bori Banda és Eric Sumo is zenél majd.

A Rosalia szeretettel várja a legkisebb rajongókat a szombaton és vasárnap felállított kreatív kuckóban, ahol a gyerekek varázslatos ajándékokat, díszeket és apró meglepetéseket készíthetnek.

https://rosalia.hu/hu

Interjúvendég: Oláh Rita, a Rosalia főszervezője


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió