PlanAll Day – A Tudatosság Napja

Written by on 2022. 11. 03

Jövő vasárnap a Corinthia Hotel Budapestben egész napos konferenciát tartana, ahol minden a tudatos életről és a tudatos tervezésről szól majd.

A rendezvényen üzletemberek, motivációs előadók, fitnesz-testépítő világbajnok, klinikai szakpszichológus, újságíró és humorista is átadja a tudását az érdeklődőknek. A Tudatosság Napja háziasszonya Ördög Nóra lesz.

Hiteles, a mindennapi életben hasznosítható, kézzelfogható információkat és tudást kaphatunk  11 témakörön belül, amelyek mind azt boncolgatják, hogyan alakíthatja át életünket a tudatosság.

Az előadók, Almási Kitti, Csufor Lilla, Gangel Péter, Kende-Hofherr Krisztina, Kiss Virág, Litkai Gergely, Maróy Krisztina, Porkoláb Gyöngyi, Viszkok Fruzsi és Szilágyi Gábor a Nobu Budapestben korábban tartott sajtóeseményen már ismertették előadásaik témáját.

A Plan All márka missziója a kezdetek óta, hogy segítse a tudatos tervezést. Az évek során rájöttek, hogy a tudatosságnak ezer arca van és az élet minden területén jelen van: a pénzügyeinkben, vagy éppen a mentális és testi egészségünkben is. Ahogy a korral haladunk előre, egyre több ember tudatos lesz. De mi lenne, ha minél többen, minél hamarabb kezdenének el tudatosan élni? Ezért rendezik  meg A Tudatosság Napját!

 

A Happy Hours vendége: Szilágyi Gábor, a Plan All alapító-tulajdonosa

Adásban: 2022.11.03.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió