Rajzpályázat gyerekeknek! – Happy Hours 2020.06.08.

Written by on 2020. 06. 09

Május 31-én indult Felfordult a világ! rajzpályázatunk Erdős László Fordított világ c. kötete nyomán. Az elmúlt időszakban minden kicsit máshogy zajlott, mint a megszokott. Az ismert, komfortos dolgok váratlan változásait nagyon sok család, gyermek példamutató kitartással és türelemmel építette be a hétköznapi teendőibe, így pályázatunkkal most elsősorban nekik szeretnénk kedveskedni…

A rajzpályázatról Erdős László, a Fordított világ c. kötet szerzője mesélt a Happy Hours-ben. 

 

A pályázatról

Várjuk minden 4-14 év közötti alkotó kedvű gyermek olyan rajzát, amelyet Erdős László Fordított világ című kötetének verse ihletett.  A  Fordított Világ című verseskötet versei megtalálhatók és meghallgathatók a Fordított Világ Facebook oldalán, a Fordított Világ YouTube csatornáján,  a teljes könyv pedig megrendelhető innen: https://www.book24.hu/konyv/forditott-vilag.

A beküldött pályaműveket zsűri értékeli: Hullan Bea, festőművész, Püski Sándor, grafikus és festőművész, valamint a Fordított világ c. könyv szerzője, Erdős László.
A kiválasztott legjobb rajz beküldője egy értékes 3 napos családi vouchert nyer a Tihanyi Echo Residence Hotelbe a SIL Design Kft. jóvoltából. A 2. és 3. helyezett egy családi könyvcsomagot nyer a EUTRION Kft.-nek köszönhetően. Az első tíz helyezett pedig megkapja Erdős László Fordított világ című könyvét.

A pályaműveket május 31. és június 25. között várjuk postai úton a 90.9 Jazzy Rádió szerkesztőségébe (Cím: 1022 Budapest, Detrekő utca 12.) vagy a rajzról készített képet, szkennelt dokumentumot e-mailben elküldve a jatek@jazzy.hu címre. A pályázat menetéről és a szabályzatról ide kattintva tájékozódhat.

 

 

Kép:libri.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió