Rena Scott – Soul Session

Written by on 2020. 10. 31

Ma Bogyó Tamás újra Temesi Bercivel vár mindenkit este a Soul Sessionben. Halloweeni meglepetésként pedig élőben jelenkezik velünk Rena Scott, a The Crusaders egykori énekesnője Amerikából!

Rena Scott amerikai soul és R&B énekes tehetségét már gyermekkorában felismerték, mikor templomban énekelt. 13 éves korában fellépett egy tehetségkutatón, nem sokkal később pedig kiadta első számát, az I Just Can’t Forget That Boy-t.

Legnagyobb slágere, a Take Me I’m Yours című száma 1978-ban született meg Michael Hendersonnal énekelt duettként. A dal kapcsán turnézni ment Hendersonnal, aminek eredménye az lett, hogy Scottnak szerződést ajánlott Henderson lemezkiadó cége, a Buddha Records.

Scott bejárta a detroiti és Los Angeles-i nightclubokat, 50.000 fős tömegeknek adott elő amerikai és európai R&B és jazz fesztiválokon. A The Crusaders-szel bejárta a fél világot, olyan legendákkal állt egy színpadon, mint George Benson és Natalie Cole.

Ma Rena Scott a Soul Sessionben meséli el, milyen volt turnézni, jazz legendákkal egy színpadon állni. Mitöbb, egy mai napig ki nem adott 1983-as dalát mutatjuk be közösen! Este 7-kor hangoljon mindenki a 90.9 Jazzy-re!

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy; Jazzy TV

Műsorvezetők: Bogyó Tamás & Temesi Berci + Rena Scott

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió