ReStart a Bálnában

Written by on 2022. 05. 26

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány szezonnyitó konferenciája középpontjában idén a rendezvényiparban jelenlévő munkaerőhiány és az arra való megoldáskeresés áll. A járványhelyzetből éppen csak kilábaló terület legnagyobb kihívása ebben az időszakban az utánpótlás biztosítása, így a konferencia fókuszába a hazai iparági szakemberképzések bemutatása kerül. A Rendezvény ReStart 2022 konferencián emellett szó lesz még az elmúlt év iparági változásairól és szakpolitikai intézkedésekről, illetve az e környezetben való rendezvényszervezés új megoldásairól is.

A Rendezvény ReStart konferencia tavaly azzal a céllal indult útjára, hogy közös platformra terelje a teljes hazai rendezvényipart. Most a fókuszban a munkaerőhiány és az arra részben választ jelentő iparági szakemberképzések, az „utánpótlásnevelés” áll.

Az MTPA és kutatási partnere, a Hétfa Kutatóintézet az idei konferencián prezentálja a készülő hazai rendezvényipari oktatás térképét. A szakemberek oktatásának-képzésének ügyével számos előadás és kerekasztal-beszélgetés foglalkozik majd

A ReStarton a fő fókusztéma mellett megjelennek további aktualitások is: megismerhetjük például azt, milyen előnyei és buktatói vannak egy-egy globális formátumú esemény – mint pl. a Bocus D’Or – megszervezésének, vagy hogy hogyan lehet fél év alatt megszervezni a vizes világbajnokságot.

A résztvevők tréningeken és workshopokon merülhetnek el egy-egy speciális témában, mint például a fenntartható rendezvények szervezésében, zenés rendezvények jogosításában vagy éppen a tárgyalástechnikában.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ugyan díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Interjúvendég: Oszkó-Jakab Natália, a Magyar Turisztikai Program Alapítvány társelnöke

Adásban: 2022. 05.25. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió