Dr. Jazzy

dr-jazzy

Scheduled on

Hétfő 20:00 21:00
Szombat 16:00 17:00

H-Varga Mariann

Tagged as
Egészségmegőrző műsor, amely több, mint öt éve nyújt információkat a hagyományos és alternatív orvoslás megismerése érdekében.

Műsorvezető: H. Varga Mariann
Műsoron: szombaton 16:00 – 17:00

2007-ben indult a 90.9 Jazzy egyik legrégebbi műsora, a dr. Jazzy, amely  fizikai, lelki és mentális egészségünk kérdéseivel foglalkozik. Az elmúlt több, mint egy évtizedben sok száz orvos, természetgyógyász, tréner volt már a műsor szerkesztő-műsorvezetője, H.Varga Mariann vendége, akik a maguk szakterületén nagy tapasztalattal rendelkeznek, s nemegyszer olyan technikákat, módszereket alkalmaznak, amelyek unikálisak, de legalábbis nem hétköznapi a tudás, amelyet megosztanak a hallgatókkal. A dr Jazzy elsődleges célja a tájékoztatás, az információk eljuttatása minél több emberhez. Ugyanilyen fontos a szemléletformálás, az érzékenyítés egymás problémáira, illetve annak tudatosítása, hogy nem vagyunk egyedül betegségeinkkel, tüneteinkkel, hiszen sokan megélhetnek hozzánk hasonló tapasztalatokat, de megoldás is van és ezeket is sokan megtalálják, és jó, ha erről is tudunk.
A műsor bemutatja az egyes betegségeket, tüneteket, azok lehetséges kiváltó okait és a szóbajöhető orvosi és egyéb eljárásokat, gyógyítási technikákat, eszközöket, de a hallgatóra bízza annak eldöntését, melyik módszert szeretné kipróbálni, melyik szakembert keresné fel szívesen. Ez a fajta neutrális személet segítheti a dr. Jazzy-t abban is, hogy több, mint tíz év alatt rengeteg hallgató kereste meg bizalommal a műsor szerkesztőjét és számos megkeresés jött, amelyben információt tudtunk megosztani levélben, telefonon a hallgatókkal egy-egy téma kapcsán.
A dr Jazzy a jövőben is olyan szakembereket szeretne megszólaltatni, akik hitelesek, nagy tapasztalattal, szeretettel és szenvedéllyel végzik a munkájukat, ahogyan a 90.9 Jazzy maga is az életöröm és a szenvedély életérzését adja át napról napra.

Aktualitásokért, érdekességekért látogasson el a Dr. Jazzy Facebook oldalára!


Read more

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió