Jazzkovács

jazzkovacs

Scheduled on

Jazzkovács László

Tagged as , , ,
A Jazzkovács indulása óta azzal a céllal készül, hogy átadhassunk a hallgatóknak olyan információkat, amelyek építhetik-szépíthetik a bennük a jazz(y)-ről élő képet. Hogy ne kelljen utánanézni annak, hogy ki mikor született, hogy melyik Gershwin testvér volt a zeneszerző, és melyik a szövegíró, hogy melyik jazz sztenderdet ki játszotta először, hogy milyen újdonságok érkeztek a héten, hogy mi a helyzet a vonatkozó slágerlistán…

Ezzel tulajdonképpen meg is van az állandó keret, ezt töltjük meg hétről-hétre tartalommal. A 90.9 Jazzy Rádió teljes zenei repertoárja feltűnik itt vagy azért mert új, vagy azért, mert klasszikus.

A zenei repertoárt beszélgetésekkel tarkítjuk, de csak akkor, ha van mit mondani. Rengeteg hazai művész, és a nemzetközi szcéna nagyjai is meséltek már a Jazzkovács hallgatóinak dalaikról, koncertjükről, élményeikről hitvallásukról.

Belefér ennyi 120 percbe?
Az eddigi tapasztalatok alapján: igen.

A friss dalok mellett sztenderdek, fel- és átdolgozások, remixek, és még mindig nincs vége: történetek, születésnapok, interjúk, dalpremierek, smooth jazz lista a 90.9 Jazzy indulása óta hetente jelentkező Jazzkovácsban.

Műsorvezető: Jazzkovács László
Műsoron: szombat 10:00-12:00 között

A műsorok visszahallgathatók:

https://jazzy.hu/jazzkovacs/


Read more

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió