Stílusos férfiak kiegészítői

Written by on 2019. 02. 20

Az apró stílusos elemek nagyot dobhatnak személyes stílusunkon: hogy nézel ki, hogy érzed magadat a bőrödben, miket viselsz. Mindennapi kiegészítőink sokban befolyásolhatják személyes stílusunkat, ezért érdemes körültekintően választanunk közülük. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyek között lesz ismerős is, úgy mint a zsebkés, a bármilyen ütést kibíró telefontok vagy akár a bőrszíjas óra, ami klasszikus kinézetet kölcsönöz viselőjének.

Ezeket semmiképpen se hagyd otthon!

Bicska

Az egyszerű zsebkés szinte esszenciális kiegészítő a mindennapokban, sosem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged és James Brand készíti az egyik legkiválóbb zsebkéseket.

Todd Snyder x Timex karóra

Todd Snyder x Timex bőrszíjas órája keskeny, kifinomult tervezésű, stílusos kivitelű darab, amely tökéletes minden helyzetre. Feketében is kapható.

CaseTiFy bőrtok

Ha te is olyan ember vagy, aki állandóan leejti telefonját, a letisztult, bőrborítású telefontok kötelező kiegészítő számodra. Ráadásul vegán bőrből készül.

Nomad AirPod tok

Attól függően, hogy mit gondolsz az AirPodról (vagy egyáltalán van-e ilyened), ez a mindennapi tárgy nem biztos, hogy neked való. De ha úgy érzed, hogy a drága füleseket biztonságban akarod tudni, a Nomad AirPod tok egy nagyszerű megoldás.

Craighill Wilson kulcstartó

A hatékonyság a legfontosabb a mindennapi kiegészítőinknél – ez az egyszerű kulcstartó biztosítja, hogy sosem fogod elhagyni mindennél fontosabb kulcsaidat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily essentials from one of our excellent retailers @armitageandmcmillan. Check them out when you’re in Denver, CO.

Craighill (@craighillcompany) által megosztott bejegyzés,

Raen Wiley napszemüveg

Egy napszemüveg mindig hasznos, akármilyen évszakban vagy időjárási viszonyok között járunk. A RAEN retró stílusával és széles körben választható keretszíneivel vett meg minket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

In the wild with @tilted3.0 + Parkhurst in Burlwood. — #RAEN. Inspired by the classics. #HandmadeForToday

RAEN (@raen) által megosztott bejegyzés,

Dunhill Boston bőr táska

Az alkalmasság és a teljesítmény mellett a mindennapi kiegészítőinket stílusuk miatt is választhatjuk. A Dunhill tökéletesen beleillik egy öltöny vagy blézer zsebébe.

Kép: Unsplash/Heng Films

Forrás 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió