Szabadtéri Téli Szezonzáró Fesztivál jövő vasárnap a Vasúttörténeti Parkban

Written by on 2021. 11. 22

A Mikulás ünnepségek közül kiemelkedik különleges hangulatával a Vasúttörténeti Park szabadtéri Szezonzáró Fesztiválja. A számos családi program mellett egy Gőzfelhős Mikulás Különvonat is indul az eseményre, a Mikulás és manója pedig az ünnepi díszbe öltöztetett parkban várja a gyerekeket.

A nap folyamán lesznek népi- és kincskereső játékok, arcfestés, adventi kézműves foglalkozások, valamint idén most utoljára lehet a kerti vasúton zakatolni, megcsodálva a télen varázslatos hangulatú múzeumparkot. A kicsiket Kőhalmi Ferenc mesés-zenés interaktív bűvész showja várja, a nap főszereplője pedig természetesen a Mikulás lesz, aki manójával ezúttal rendhagyó módon egy igazi vasúti kocsiban rendezkedik be, ahol minden gyereknek jut majd csomag is! A különleges Mikulás-szoba fotósarokként is működik, az élményeket így meg is örökíthetik a családok.

A fesztiválra akár a hangulatos Gőzfelhős Mikulás Különvonattal is érkezhetnek a vendégek, amely a Nyugati Pályaudvarról délelőtt és délután is elindul. A Happy Hours mai vendége Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park parkvezetője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: Facebook


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió