Szalóki Ági énekesnő a Happy Hours-ben

Written by on 2021. 07. 14

Pénteken kezdődik a 10 napos Fesztivál Akadémia Budapest! Kremer, Bell, Kopacsinszkaja, Baráti Kristóf, Várdai István, az új Kelemen Kvartett és további világsztárok lépnek fel az eseményen.

A Kokas Katalin és Kelemen Barnabás művészeti vezetésével megvalósuló koncertsorozat hangversenyeit a Zeneakadémián, a BMC-ben, az ELTE Egyetemi Könyvtárban, a Károlyi-kertben, a  Rumbach utcai zsinagógában és a Benczúr Kertben is élvezhetjük. A 13 fantasztikus  koncert mellett kortárs kiállítások, népzenei gála és vezető magyar színészek előadásai is színesítik a programot.

Szalóki Ági

Jövő hétfőn a Benczúr Kertben egy különleges est keretein belül Szalóki Ági is színpadra lép, ahol Kárpát-medencei magyar és cigány  népzenék is felcsendülnek majd a két kiváló  népzenész Havasréti Pál és  Ladányi Ferenc, valamint a Komári puják részvételével. Ági volt a mentora a Fölszállott a páva döntőjébe jutott, s ott különdíjat nyert zalakomári gyerekeknek, akik ezúttal együtt dalolnak a Liszt-díjas előadóművésszel, dalszerzővel. Velük kapcsolatban nem csak a zene a fontos számára, hanem az is, hogy a nagyközönség előtt minél többször mutathassák meg a tehetségüket! De talán erről többet tud mondani Szalóki Ági, aki Jazzkováccsal beszélget a Happy Hours-ben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: fesztivalakademia.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió