Szentkirályi Tehetségprogram: van der Wildt Nikolett-tel és Csizmadia Ildikóval beszélgetünk

Written by on 2022. 03. 09

A szerda esti Márkamonitor vendége van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország marketingvezetője és Csizmadia Ildikó, az FTC rövidpályás gyorskorcsolya edzője!

Nikolett nem először jár a műsorban a Szentkirályi Magyarország képviseletében. A másik vendégünk a rövidpályás gyorskorcsolya hazai meghonosítójának, Csizmadia Ferencnek a lánya, aki ma már edzőként folytatja a családi tradíciót. A téma, ami két vendégünket összehozta: a Szentkirályi Tehetségprogram.

Megbeszéljünk, mi is ez a tehetségprogram, mikor született, milyen megfontolásból. Kiket támogatnak, mely sportágakból, melyek a kiválasztás szempontjai, és miben áll a támogatás.

Csizmadia Ildikó beavat minket a téli sportok helyzetébe, különös tekintettel a gyorskorcsolyára: hány helyen lehet gyorskorcsolyázni, milyen eredményeket érnek el a hazai versenyzők, miért éppen a gyorskorcsolya lett sikersportág – ki ne ismerné a Liu testvéreket?

Beszélünk a mostani kiírásról, mit kínál a program, hányan pályáztak, kik nyertek, és persze áttekintjük a program kommunikációs aspektusait is.

Végül megbeszéljük, mit hoz a jövő, hogyan folytatódik a program, mikor lesz új kiírás, változnak-e a fókuszok? Milyen versenyek lesznek a közeljövőben, mit várhatunk a támogatott fiataloktól? Nem csak az olimpiai aranyérem számít, de azért nem bánjuk, ha a program támogatottjai hoznak néhány szép eredményt.

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szakács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió