Szentpéteri Csilla & Band – Újévi koncert

Written by on 2017. 12. 11

Szentpéteri Csilla & Band rövid kihagyás után, a rajongók legnagyobb örömére visszatér a főváros legnagyobb koncerttermébe és pazar estét ígérnek mindazoknak, akik komplex audio-vizuális élménnyel, fergeteges hangulatban szeretnék indítani az újévet.

Szentpéteri Csilla Magyarország egyik legelismertebb, legnépszerűbb zongoraművésze, nem csak kivételes képességű előadóművész, de kreatív zeneszerző is, aki otthonosan mozog a régi korok zenéjében és a modern hangstúdiók világában.  Saját szerzeményeiben és átdolgozásaiban a klasszikus elegancia találkozik a latin zenék vérpezsdítő ritmusával, a blues nosztalgiával, a jazz játékosságával, szabadságával, a rock elementáris erejével és a filmzenék monumentalitásával.

Csilla szívesen lát vendégül koncertjein más művészeket és szereti, ha az instrumentális zenén túl az emberi hang is megjelenik az előadásaiban. Szekeres Adrien énekesnővel, idén tavasszal kezdődött a közös munkájuk. Csilla megtalálta azt a kifinomult és mégis erőteljes, professzionális előadót, akivel kreatívan tud együtt dolgozni.

A zenén kívül, most is gondoskodik a páratlan vizuális élményről. A színpad 4 különböző pontján 4 nagyméretű LED-falon kifejezetten a zenére komponált bámulatos vizualizációk és lélegzetelállító filmek egészítik ki a szerzemények hangulatát.

Kiváló zenésztársaival ismét páratlan zenei utazásra invitál bennünket térben és időben egyaránt. Újévi koncertjén megszólalnak az elmúlt évek legnépszerűbb szerzeményei és átiratai, valamint a decemberben megjelenő legújabb lemezének vezérdallamai is, 2018. január 2-án a Budapest Kongresszusi Központban.


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió