Szeptember 9-én indul a 2. HendrixFeszt a Muzikumban

Written by on 2021. 08. 30

2021. szeptember 9-én 19:30-as kapunyitással indul a 2. HendrixFeszt, melynek a Muzikum ad otthont. A fesztiválhangulatú hely júniusban startolt változatos koncertkínálattal.

Tomor Barnabás és Kőmíves „Stone” András – főszervezők – hívták életre 2020-ban az első HendrixFesztet, Jimi Hendrix halálának 50. évfordulója alkalmából, amit a Kobuci Kertben rendeztek meg nagy sikerrel. Az idei eseményen – tematikusan – Hendrix két meghatározó korszakát vették alapul.

Az est három fellépőt foglal magában: 20:00 órás kezdéssel Király Martina énekes és Sütő Márton gitáros „Hendrix Acoustic” összeállítása nyitja meg a mini-fesztivált; 20:40-kor a Hendrix Project (Lamm Dávid – gitár és ének, Tomor Barnabás – basszusgitár, Molnár Dániel – dobok) és vendégük, Bartók Máté szaxofonos a „Band of Gypsys” korszakot idézik meg jazz-rockosabb felfogásban; 21:40-kor a Message To Hendrix (Petendi Tamás – gitár, Bűdi Szilárd – basszusgitár és ének, Kottler Ákos – dobok) power triós „Experience” műsora következik, majd 22:40-kor egy közös finálé zárja a napot.

A Jazzy Hungarikum mai vendége Tomor Barnabás főszervező!

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bokros László

Jegyvásárlás: www.bit.ly

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió