Szeptemberben gigantikus méretű új telephelyre költözött a Schiller Autó Család

Written by on 2021. 10. 29

Az ország legnagyobb Lexus kereskedésével első prémium-márkás szalonjukat is megnyitották.

Ismét egy mérföldkőhöz ért a négy évtized alatt több mint 70 ezer új és csaknem 25 ezer használt autót értékesített Schiller Autó Család: megnyílt a cégcsoport új központi telephelye, immár a IV. kerületi Váci úton. Hatalmas területről van szó, a valahai Hunyadi laktanya területéről, amire egészen egyszerűen azért volt szükség, mert volumene miatt a cég kinőtte korábbi bázisát.

Az új telephely 8800 négyzetméter alapterületű épületével nem csupán a korábbi, most ide költöztetett márkáknak (Opel, Skoda, Toyota) ad helyet, hanem egy teljesen új, ráadásul prémium márka, a Lexus első pesti autószalonjának is! A Lexus Pest megnyitásával a cég nem titkolt célja, hogy a prémium piacon is meghatározó szereplővé váljon.

„Minden ügyfelet úgy szolgálunk ki, mintha családtag lenne. De a Schiller Autó Család elnevezésben az is benne van, hogy nálunk az ügyfél, a munkatárs és az autó is családtagnak számít.” – vallja Schiller Márk, a Schiller Autó Család legifjabb, a harmadik generációját képviselő vezetője. A vállalat stratégiai és marketing igazgatóját ma délután Jazzkovács László látja vendégül a Happy Hoursben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek, kép: schiller.hu; autonavigator.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió