Szilveszteri GYIK

Written by on 2018. 11. 30

A Jazzy Gourmet Szilveszterrel kapcsolatban összeszedtünk minden felmerülő kérdést és meg is válaszoltuk őket, hogy mire megérkeztek már minden zökkenőmentesen menjen és csak az önfeledt szórakozásra, zenére, finom ételekre és az éjféli csókra kelljen gondolni. 

A Kempinski Hotelen belül pontosan hol lesz a Jazzy Gourmet Szilveszter?

 • A Kempinski Hotel első emeletén található Grand room (bálterem) és Infinity room (Piano terem) ad otthont az idei Jazzy Gourmet Szilveszternek. Természetesen míg az egyik terem a halkabb, meghittebb beszélgetések színtere, a bálterem pedig a fergeteges bulié. A két terem átjárható, így aki csak egy-egy zenére szeretné ropni, az át tud menni a táncparkettre, majd visszatérhet a Piano room-ba.

Mikor lesz kapunyitás?

 • December 31-én, 19 órától várjuk vendégeinket a Kempinski Hotelbe.

Mikor kezdődik a rendezvény, és meddig tart?

 • Kapunyitás 19 órakor, zárás hajnali 4-kor.

Ha külföldről, vidékről érkezem tudok szállást foglalni a Kempinski Hotelben?

 • A Kempinski Hotelben rendelkezésre álló szobákról a hotel honlapján tájékozódhat.

Van dress code?

 • Bár nem szeretnénk megszabni, hogy ki miben érzi jól magát, a tapasztalatunk az, hogy vendégeink az alkalomhoz illően, elegánsan érkeznek rendezvényünkre.

Miért van kétféle jegyár?

 • Tapasztalatunk alapján azért alakítottuk ki a kétféle árat, mert az est folyamán mindenkinek más a fogyasztási szokása: így megadjuk annak a lehetőségét, hogy valaki korlátlan italcsomaggal vegye meg a jegyét, ha pedig kisebb az italkapacitása, ne kelljen kifizetnie a korlátlan italcsomagot, csak a vacsorát és a műsort.

Ha autóval megyek, tudok parkolni?

 • A hotel mélygarázsában korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, azt tanácsoljuk, hogy legalább egy héttel az esemény előtt érdeklődjenek a hotel recepcióján a mélygarázsban parkolás lehetőségéről.

Hogyan tudok hazajutni?

 • Mivel szilveszter éjszaka a taxitársaságok is maximális kihasználtsággal üzemelnek, érdemes pár nappal előre jelezni a kiválasztott taxicégnek, hogy milyen lehetőségek vannak, esetleg van-e előre foglalási lehetőség. A szilveszteri BKV járatokról a BKK oldalon tudnak felvilágosítás kapni.

Fizetni kell a ruhatárért?

Lesznek vegetáriánus, gluténmentes, tejmentes és tojásmentes ételek?

Milyen italokat fogyaszthatok?

 • Amennyiben italcsomag nélküli jegyet vásárolt, úgy a welcome drink-en kívül egész este ásványvíz, valamint kávéfogyasztást biztosítunk. Az italcsomagos jegyhez a teljes italsort ITT találja.

Hol tudok majd dohányozni?

 • A Kempinski Hotel teljes belső területén tilos a dohányzás, dohányozni csak a hotel előtti, kijelölt területen lehetséges.

Milyen játékok lesznek a kaszinóban?

 • Vacsora után (kb. 22 órától) várjuk a kaszinózni vágyókat roulette és black jack asztalokkal, kb. hajnali 2-ig.

Mi az a Mikromágus?

 • A mikromágus tulajdonképpen bűvész, csak olyan trükkökkel szórakoztatja a vendégeket, melyek röviden, gyorsan végrehajthatóak, a vendégek belevonhatóak, így interaktívan részesei lehetnek a mágiának.

Milyen zenék lesznek a két különböző helyszínen?

 • A Lounge Sarok szeparált, csendesebb hangulatú, így ez a helyszín beszélgetésekhez, meghittebb vacsorákhoz alkalmasabb, míg a Grand Roomban (bálterem) található az élő zenei színpad és a táncparkett, ahol a táncolni, hangosabban ünnepelni vágyókat várjuk a Garami Funky Staff előadásával, akik 3 alkalommal is a színpadra fognak lépni, és mindent megtesznek, hogy felejthetetlen élményben és fergeteges hangulatban teljen az este.

Kik lesznek a fellépők?

 • A Grand Roomban (bálterem) a vacsora alatt Pálinkás Gergely jazzgitáros zenél, majd bemelegítésként a Muck Éva Duó lép színpadra. Az est folyamán háromszor húzza a talpalávalót a Garami Funky Staff, valódi funky és pörgős zenékkel hozzájárulva a legnagyobb partihoz. Amikor a zenészek megpihennek, akkor Jazzkovács László pörgeti a lemezeket.

Át lehet menni a Lounge Sarokból a bálterembe?

 • Igen, a két helyszín között átjáró található, így szabadon mozoghat mindenki a két terem között.

Lesz tombola és lufi?

 • Idén is készülünk értékes tombolanyereményekkel, a szelvényeket a helyszínen hostesseinktől tudják megvásárolni, kijelzőinken pedig tájékozódhatnak a nyereményekről.
 • Nincs szilveszter lufi nélkül, természetesen idén is lesz sok lufi!

Jegyét megveheti szombatonként a helyszínen is, várjuk szombatonként 12-16 óráig a Kempinski Hotel recepcióján!

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36-30-20-10-909 hétköznap 9 és 17 óra között, valamint szombatonként 12-17 óráig.

Képek: Freepik

Kapcsolódó cikkek: 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió