Ma este Szőke Nikoletta Quartet koncert!

Written by on 2020. 04. 30

A Jazzy Live Exkluzív sorozatban a Szőke Nikoletta Quartet korábban még nem látott koncertjét láthatják a Jazzy TV nézői.

Szőke Nikoletta montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett lépett már fel nagy sikerrel New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrandnal, Bobby McFerrinnel és Kurt Ellinggel, Gregory Hutchinsonnal. Eddig hét szólólemeze jelent meg, a Moonglow címmel kiadott legutóbbinak a Grammy-díjas Helik Hadar volt a producere. 2017 tavaszán jelent meg első saját magyar nyelvű szerzeménye, Az út hadd vigyen címmel, azóta folyamatosan születnek új dalai.
A Jazzy Live Exkluzív műsorba egy olyan koncertfelvételt hoznak el, melyet korábban sehol nem tettek még eddig közzé. A felvétel tavaly készült az Opus Jazz Clubban, ahol a Moonglow lemez dalai mellett pop feldolgozások is elhangzanak. Zenésztársai az ország legkiválóbb zenészei közül kerültek ki: zongorán közreműködik a fantasztikus fiatal tehetség, Farkas Zsolt, bőgőzik az ország egyik legfoglalkoztatottabb művésze hangszerén, Barcza Horváth József, a doboknál pedig a Hollandiában diplomázott nagyszerű dobos, Gyárfás Attila látható.

Habár a koncertfilm ingyenesen megtekinthető, bízunk abban, hogy támogatják a produkcióban közreműködő művészeket.

Ha tetszik a koncert a 90.9 Jazzy Paypal linkjén keresztül,

vagy átutalással támogathatja a zenészeket. 

Banki átutalás:
Magyar Jazz Rádió Kft.
K&H Bank: HU72 1040 3758 5052 6777 9066 1027

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió