Szombat este a Magna Cum Laude játszik a Margitszigeten!

Written by on 2022. 07. 25

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadra érkezik hazánk egyik legnépszerűbb bandája. A zenekar egy kis gyulai próbateremből indult, aztán rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el oda, hogy mára a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.

 

Ráadásul a Magna a mai napig a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti felállásban muzsikál, azaz itt nem csak „szakmai együttműködésről”, hanem igazi barátságról van szó!

Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este. A Magna Cum Laude vendége ezen az estén Karácsony János James lesz, akivel, a két évtizedes jubileum alkalmából készült Gyulai Húszfeldolgozó című kiadványon szereplő feldolgozáson kívül, további meglepéssel kedveskednek a rajongóknak.

 

A Happy Hours vendége: Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere

Adásban: 2022. 07.25. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió