Szombaton ismét Street Training a Városligetben!

Written by on 2021. 09. 15

A nyár elején már beszéltünk a Street Tranining-ről, de akkor csak online formában tudták megrendezni az eseményt. Most – immár negyedik alkalommal – a Városligetbe várják az érdeklődőket.

Tanulni bármikor, bárhol, bárkitől lehet, akár árnyas fák alatt is! Az ingyenes, egész napos program során a résztvevők három idősávban, délelőtt 10 órától 18 fős csoportokban vehetnek részt a 14 év feletti jelentkezők a másfél órás tréningeken, amiket profi trénerek, coachok tartanak kommunikáció, eredményes együttműködés, konfliktuskezelés, önismeret, önbizalom, pályaválasztási, gyereknevelési kérdések és még sok egyéb témában.

Az elmúlt négy év során már több mint 150 tréner tartott közel 2000 részvevő számára kb. 300 mintréninget, és az idei év újdonsága, hogy a Budapest és Balatonalmádi után egy újabb város, Debrecen is csatlakozott a Street Training mozgalomhoz, és múlt szombaton ott is megtartották az eseményt.

A cél, hogy azok is részt vehessenek ilyen tréningeken, akiknek egyébként erre nincs lehetőségük, vagy csak vágynak a további fejlődésre, ismeretekre! A Happy Hours vendége Sütöri Ágnes, a Street Training egyik alapítója!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: streettraining.hu

A műsor már visszahallgatható ITT:


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió