Szülinapját ünnepli a hétvégén Bolba Éva énekesnő

Written by on 2022. 02. 08

Hölgyeknél sosem lehet tudni, hogy illik-e dobálózni a számokkal, de Bolba Éva nem tagadja, hogy szombaton ő is betölti a negyvenet. A fantasztikus énekesnő jelenleg két formációban aktív.

A JAZZterlánc a legfiatalabb közönséget célozza meg. Nem kis feladatot tűztek ki célul, hiszen egyedi módon, saját jazz kompozíciókkal szeretnék velük megismertetni és megszerettetni a jazz műfajt, irányt mutatni az igényes muzsika felé, megalapozva a gyermekek zenei ízlését. A zenekar összetételét tekintve is rendhagyó, hisz a dalok gitárra (Szili Róbert), harsonára (Bera Zsolt), és énekhangra lettek megkomponálva.

A Bolba Éva Trió inkább a felnőtt közönséghez szól. Itt is szuper partnerei vannak: a zongoránál a Modern Art Orchestra kulcsemberével, Cseke Gáborral és a bőgős Sárkány Sándorral alkotnak igen erős egységet.

Éva korábban óriási sikerrel turnézott a Soul What együttessel Ausztráliában, Hong Kongban és Kínában, és kilenc éven át énekelt a Kossuth-díjas Hot Jazz Band zenekarral.

Hogy milyen tervei vannak erre a jeles évre a budapesti énekesnőnek, elmondja a mai Happy Hours-ben, és persze egy kis muzsikát is hallgatunk tőle!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó: facebook.com/jazzterlanc ; facebook.com/bolbaevatrio

Kép: Bolba Éva / Facebook


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió