Találd meg a tökéletes festékszínt ezzel a színrögzítő eszközzel

Written by on 2020. 10. 20

Ha fel szeretnéd pörgetni a házad belső dizájnját, vagy csak szükséged van egy speciális színárnyalatra a kézműves projektedhez, akkor imádni fogod a Nix Mini 2 Color Sensor-t.

Az eszköz hasonlóan működik, mint egy Photoshop program szín mintavételező eszköze, amely először felismeri az adott színt, majd felkínálja pontosan ugyanazt az árnyalatot. A Nix Mini 2 színfelismerővel csupán annyit kell tenned, hogy a kívánt szín elé tartod. A készülék pillanatokon belül beolvassa és olyan festékmárkáktól kínál fel színegyezéseket, mint a Benjamin Moore vagy a Sherwin-Williams. A Nix egy ingyenes telefonos applikáció segítségével működik, így egyszerűbb hozzáférést biztosítva a kívánt festéktermékekhez.

Nyilvánvaló, hogy a Nix Mini 2 sokféleképpen hasznos lehet egy színekkel dolgozó szakember számára, de meglepően hasznos az átlagember számára is. Ha felkelti a figyelmed egy igazán különleges kék árnyalat az ismerősöd kanapéján, vagy észreveszel egy csodálatos zöld színt a munkahelyeden, csak annyi a dolgod, hogy beolvastatod az eszközzel. Az eszköz eltárolja az információt és megtalálja a tökéletesen passzoló festékszínt.

A Nix Mini 2 színlehetőségei végtelenek, úgyhogy bátran lehet kísérletezni vele. Az eszköz jelenleg 84 dollárért (kb. 26 000 forintért) rendelhető ITT.

Képek: mentalfloss.com


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió