Támogatóként csatlakozik a Magyar Olimpiai Csapathoz a SYNLAB

Written by on 2021. 04. 14

Csúcstechnológia az olimpikonok szolgálatában! A SYNLAB, Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója támogatóként csatlakozik a Magyar Olimpiai Csapathoz.

Az együttműködés részeként a cég SYNLAB Sport nevű üzletága speciális laborvizsgálatokkal és szakértőkkel áll az olimpiára készülő sportolók rendelkezésére. Ezeknek a vizsgálatoknak a segítségével teljes kép kapható a sportolók egészségügyi állapotáról, előrejelezhetőek bizonyos sérülések, megelőzhetőek betegségek és hiányállapotok. A cég jelenleg több mint 120 junior és felnőtt sportoló versenyzését felügyeli.

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott tokiói XXXII. Nyári Olimpiai Játékokon, 2021. július 23. és augusztus 8. között Magyarország várhatóan hasonló létszámmal lesz jelen, mint Rióban, ahol a kiutazó sportolók száma 160 fő volt. Az olimpiára egy új, komplex vizsgálatot dolgozott ki a cég, ennek segítségével pontosan felmérhető a nyomelemek, ásványi anyagok és vitaminok szintje.

A különböző vizsgálatokkal előre is jelezhetőek például az izom-, ízületi vagy csontsérülések, illetve azonosíthatóak egyes hiányállapotok, a teljesítményt befolyásoló hormonális változások, és a táplálkozást befolyásoló különböző allergiák, intoleranciák. Ezek segítségével kialakítható a sportoló optimális terhelése, és a személyre szabott étrendje.

A Happy Hours vendége Póda Tamás, a SYNLAB Hungary Kft. Kereskedelmi és Marketing Igazgatója!

Kezdés: 18:15

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Képek, részletek: synlab.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió