Téli mesevilág a Westend tetején és Hunyadi téri évbúcsúztató az Eötvös 10-zel

Written by on 2021. 12. 14

A Winter Wonderland jégpályáján együtt csúszhatunk a Westend tetején, Gerely Róbert koncertjét pedig együtt hallgathatjuk karácsonykor a Hunyadi téren.

A Westend és az Eötvös10 közösen hangolódik az ünnepekre a karácsonyi mesevilággá varázsolt Tetőteraszon. A Winter Wonderland  jégpályáján együtt csúszhat a család, lesz forraltbor és mindeféle finomság, emellett pedig szombat délelőtt A BEATEAM Korcsolya Iskola jégtáncbemutatóját is megnézhetjük. Utána jön Méhes Csaba pantomimetűdje és Németh Luca jégtáncháza. A jeges programot a Dancetination Táncműhely versenycsoportjának táncbemutatója zárja. A retro videojáték sátor pedig továbbra is várja a gyerekeket és a szülőket!

Szintén az Eötvös 10 szervezésében hallhatjuk majd Gerely Róbert koncertjét a Hunyadi téren Szereted-e még címmel. Karácsony után két nappal Szécsi Pál legendás dalait adja elő a népszerű énekes. Az emlékkoncerten felcsendül többek között a Csak egy tánc volt, a Violák és az  Én édes Katinkám is. Közben sok személyes visszaemlékezés és érdekesség is hallható lesz.

Az Eötvös10 programjai alatt a TündérPakkal közösen tartós élelmiszert és édességet gyűjtenek nélkülöző gyerekeknek és családjaiknak. Ezeket az adományokat még a téli szünetben eljuttatják azoknak, akiknek igazán szüksége van a támogatásra.

A Happy Hours mai vendége Fülöp-Lehoczky Rella, az Eötvös 10 kommunikációs munkatárasa!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: eotvos10.hu1; eotvos10.hu2

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió