Ternyák Kata mesterfodrász a dr. Jazzy mai vendége

Written by on 2021. 01. 16

A mai dr Jazzy-ben H. Varga Marianna vendége Ternyák Kata mesterfodrász!

Kata fontosnak tartja, hogy vendégei frizuráját, megjelenését komoly odafigyeléssel alakítsák ki. Mivel vendégei sokszor kérték segítségét küllemük kialakításában, Kata létrehozott egy Nőgyár névre hallgató programot, ahol kis csoportokban, kellő időráfordítással és megfelelő szakemberek segítségével megmutatja és megtanítja vendégeinek, mi áll igazán jól nekik színben, stílusban.

Ezt a programot Kata karitatív módon is hasznosítja. Szalonja minden évben részt vesz egy maratoni hajvágó napon, a Cut-A-Thon-on, amelynek bevételével jótékony célok mellé állnak. Ternyák Kata a UNICEF Magyarország munkáját is segíti, jótékonysági akciókkal. Emellett, a tanulók karrierjének egyengetését is fontosnak tartja, ezt a célt szolgálja a Szépész Online Kupa, ahol a mesterek segítik a diákokat.

A mai műsorban szó lesz arról, hogy mi a színválasztás pszichológiai folyamata egy frizura elkészítésekor; miért van még mindig nagyon kevés olyan nő, aki úgy dönt, őszen hagyja a hajszínét, annak ellenére, hogy trend az ősz hajszín; hogyan került kapcsolatba Kata a UNICEF-fel és miért fontos a jótékonyság az életében.

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: H. Varga Mariann

[timed-content-server hide=”2021-01-16 17:00 Europe/Budapest”]A műsor hamarosan visszahallgatható ITT![/timed-content-server]

[timed-content-server show=”2021-01-16 17:00 Europe/Budapest”][/timed-content-server]


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió