Tippek kiránduláshoz! – Happy Hours – 2020.04.16.

Written by on 2020. 04. 16

A tavaszi kirándulóidő kirobbanásával a húsvéti hétvégén a járványveszéllyel kapcsolatos óvintézkedések mellett is rengetegen látogatták a Pilisi Parkerdő népszerű kirándulóhelyeit.

A Parkerdő a fővárosban és az agglomerációban élő mintegy hárommillió ember számára nyújt természetközeli kikapcsolódási lehetőséget: ennek a tömegnek el kell oszlania időben és térben ahhoz, hogy a kirándulók és túrázók vigyázhassanak egymásra és önmagukra.

Most van itt az ideje elhagyni a járt utakat a járatlanabbakért! Jobb ha elkerüljük a frekventált kiránduló célpontokat, mint például a Rám-szakadék, a Prédikálószéki-kilátó, vagy a nagy-hárs-hegyi Kaán Károly kilátó! A újabb és kevésbé ismert kirándulócélpontok felfedezéséhez nyújt segítséget a Pilisi Parkerdő.

Az április 16-i Happy Hours-ben Mészáros Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvivője oszt meg velünk hasznos tudnivalókat  a kirándulóhelyekről.

A tavaszi időben a Budakeszi Vadaspark is kedvelt célpontja a kikapcsolódni vágyóknak, azonban a mostani járványügyi helyzet miatt a Budakeszi Vadaspark 2020. március 17-től ideiglenes bezárta kapuit. Ezen a hétvégén pedig a Vadaspark bizonyos területeit is lezárták a turisták elől. Arról, hogy mennyire tartották be a látogatók a szabályokat, Győri Ottiliával, Budakeszi város polgármesterével beszélget Jazzkovács László a Happy Hoursben.

 

 

Kép


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió