Töltődj fel sporttal: Ősszel is mozgásban tartja az országot a MASPORT

Written by on 2021. 09. 22

Töltődj fel sporttal! Ismét sokféle mozgáslehetőséggel várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit a Magyar Szabadidősport Szövetség.

Ősszel is mozgásban tartja az országot a Magyar Szabadidősport Szövetség. Töltődj fel sporttal! – ez az őszi kampány szlogenje, a programsorozat fő eseménye a holnap kezdődő Európai Sporthét, illetve a legaktívabb szombat éjszaka, a szombati #BeActive Night, amelyet az online térben rendeznek meg. Az aktív őszt végül az októberi Világ Gyalogló (Hó)Nap országos eseménysorozattal koronázza meg a szövetség.

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. Ennek keretében több száz ingyenes, illetve kedvezményes sportprogram várja az érdeklődőket Budapesten is. Szombaton a #BeActive Night-hoz 16.00-24.00 óra között online lehet csatlakozni, ahol a Táncteraszon, a Fitnesz folyosón, a Nagyi szobában, a Kihívások alagsorában, a Harmónia térben és a Családi nagyszoba helyiségeiben mindenki válogathat a számára megfelelő mozgásformák közül.

A mozgalmas őszt végül az októberi Világ Gyalogló (Hó)Nap országos eseménysorozat zárja le, amely helyi gyalogtúrák révén elsősorban a természetjárókat mozgósítja.

A Happy Hours mai vendége Benyhe Róbert, a MASPORT kommunikációs munkatársa!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: masport.hu; europaisporthet.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió