Top 5 legjobb app zenehallgatáshoz

Written by on 2018. 03. 06

A zenei alkalmazások segítségével nincs számunkra lehetetlen. Használatukkal könnyedén hallgathatjuk a saját zenegyűjteményünket, felfedezhetünk új művészeket, egy zsúfolt bárban is azonosítani tudjuk a dalokat, hozzáférhetünk az internetes rádióktól a streaming alkalmazásoktól kezdve az online gitárhangoláshoz is. A legtöbb app elérhető ingyen, de szinte mindegyik tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlást. Nézzük, melyek a legközkedveltebbek!

  1. Spotify

Zseniális alkalmazás, amely jelenleg már több, mint 70 millió előfizetővel rendelkezik. Rákereshetünk kedvenc előadóinkra, különböző zenei könyvtárakat hozhatunk létre, a hangulatunknak megfelelő dallamokat kereshetünk és az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy értesítést kapjunk, amikor épp a legkedvesebb előadónknak új albumja jelent meg. A Spotify telepíthető Windows és Mac operációs rendszerekre is.

Alkalmazható: Android, iPad, iPhone, iPod touch, Windows Phone

  1. SoundHound

Biztos előfordult már velünk, hogy egy étteremben vagy egy bevásárlóközpontban meghallottunk egy szuper zenét, de fogalmunk sem volt róla, hogy ki az előadó. Ilyenkor kell használnunk a SoundHound-ot, mert pár másodpercen belül a legzajosabb környezetben is felismeri az adott dalt, sőt egy dúdolásából is képes megállapítani, hogy mit énekeltünk.

Hozzá hasonló: Shazam

Alkalmazható: Android, iPad, iPhone, iPod touch

  1. 8tracks

A 8tracks egy rádiós alkalmazás, mely lehetővé teszi a hirdetésmentes zenehallgatást. Különböző mixeket kereshetünk, amelyek mindegyike nyolc számot tartalmaz. Például beírjuk, hogy „boldog” vagy „tavasz” és máris ennek a hangulatnak megfelelő 8 dalt hallgathatunk.

Alkalmazható: Android, BlackBerry, iPad, iPhone, iPod touch, Windows Phone

  1. iHeartRadio

Ha csak rádióállomásra van szükségünk, akkor ehhez tökéletes az iHeartRadio. Fantasztikus műsorok, zéró reklám, podcast-ek és olyan kategóriákba kukkanthatunk bele, mint a 80-as és 90-es évek slágerei, klasszikusok és még sok más. Külön plusz pont a tervezőknek, hogy ébresztőóraként is használhatjuk és rendelkezik szundi és elalváskapcsoló funkcióval is.

Alkalmazható: Android, BlackBerry, iPad, iPhone, iPod touch, Kindle, Windows Phone

  1. TuneIn Rádió

Egy másik rádiós app, a TuneIn. Lehetővé teszi, hogy hallgassuk a helyi rádiókat, bárhol is tartózkodunk. Ha épp úgy tartja kedvünk, akkor megkereshetjük az egyik legkisebb ausztrál rádióállomást. Hozzáférhetünk podcast-ekhez, rögzíthetjük a rádióban hallottakat és az alkalmazás több okostelevízión is működik.

Alkalmazható: Amazon Kindle, Android, iPad, iPhone, iPod touch, Windows Phone

    +1 Hearthis.at

Végül, de nem utolsó sorban következzen egy bónusz app! Hallgass 1.000.000 millió zeneszámot, készíts lejátszási listákat vagy tölts fel te magad zenéket. Minden héten 1.000 MB zenét ingyen tölthetünk le, a zeneszámok alatt különböző diavetítéseket láthatunk. Streaming, podcast, RSS csatorna és végtelen mennyiségű zenei műfaj, ez mind-mind a hearthis.at. Használjátok bátran!

Fotó: Pexels/ Kaboompics // Karolina


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió