Török Ádám és a Mini szuperkoncert: Több mint 50 év a magyar rock élvonalában

Written by on 2022. 01. 27

Török Ádám és a Mini “Több mint 50 év a magyar rock élvonalában” címmel ad életmű-koncertet pénteken a Pólus Mozi Nagytermében. A koncerten Török Ádám és barátai a meghívott vendégművészekkel idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás Mini együttes legnépszerűbb dalait.

A helyszín azért is telitalálat, mert az eseményt különleges archív filmrészletek és fotók színesítik az egykori Mini koncertekről. Ehhez pedig a mozis környezet abszolút passzol!   A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-feldolgozások is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről.

A Happy Hours csütörtök délutáni vendége Török Ádám, aki korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője, a műfaj hazai ősmotorja és kiemelkedő egyénisége. Több mint 50 éve tartó pályafutása során több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, a stílus szinte minden fontos hazai eseményének részese volt (Bem rakpart, Ifjúsági Park, Tabán és továbbiak), és a műfaj szinte minden élvonalbeli hazai és külföldi művészével játszott együtt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is nagy hatással van.

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó, kép: poluscentermozi.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió